Vil du nyde haven i fred og ro?

For mange er haven et frirum, hvor man kan gå ud og finde fred og ro. Bor du tæt på naboerne eller på en trafikeret vej, så kan du sikkert ikke få det helt optimale ud af haven.Det kan derfor være en god idé at få monteret et havehegn, så du kan få din have for dig selv. Der findes mange forskellige løsninger. Der er hegn til dig, som ikke har noget imod at oliere og male, og der findes hegn til dig, som gerne vil have et fuldstændig vedligeholdelsesfrit hegn.

Få privatliv og læ med et havehegn

Selvom du er glad for dine naboer, så har man brug for privatliv i haven. Med et havehegn får du både privatliv, og du slipper for vinden. Du kan derfor nyde haven helt for dig selv uden at skulle tænke på noget. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være regler i dit nabolag eller boligforening i forhold til, hvilken højde hegnet må være på.

Flot udseende og lang levetid

Tøver du med at sætte et hegn op, fordi du tænker, det kræver jævnlig pleje og vedligeholdelse? Det behøver du ikke, for der findes hegn, som er flotte og som slet ikke kræver vedligeholdelse.

Dette gælder for komposithegn, som har et moderne udtryk og ikke mindst en lang levetid.

En anden mulighed er glashegnet, som kun kræver klud og sæbe at vedligeholde. Glashegnet er særligt velegnet til dig, som gerne vil beholde den smukke udsigt fra haven. Du får derfor stadig læ for vinden og kan stadig nyde udsigten. Der er mange forskellige typer at vælge imellem, og det kan være svært at vælge. Du kan finde et havehegn her.

Havehegn

Er du mere til det klassiske udseende i træ, så findes der et stort udvalg af havehegn i forskellige træarter og udformninger. Du kan vælge den helt rå udgave og selv male det, eller du kan vælge havehegn i sort eller hvidt for det mere romantiske look. Mange forbinder det at oliere og male hegnet, som et hyggeprojekt, man foretager sig, når foråret kommer. Med god pleje kan man komme langt, og hegnet kan holde i mange år.

Skal havehegnet være forårsprojektet? Det kræver ikke det helt store værktøj eller kunnen. Det er dog en god idé at være to mand om projektet, men det kan nu også være hyggeligt.

Du kan finde yderligere hjælp til haveindretning her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *