Sørg for en aktiv vinter

Det kan være tiltrængt at ligge på sofaen med varm kakao og en julefilm, når kulden bidder udenfor. Flere danske familier trækker stikket i forhold til at få lavet nok bevægelse over julen og vintermånederne. I de kolde vintermåneder spiser vi mere mad, julegodter, drikker alkohol og har ofte et lavere aktivitetsniveau. Det kræver ikke det store, at få mere bevægelse over vinteren, så længe du har den rette indstilling. Hvis du gerne vil sørge for, at din familie og dig selv får en mere aktiv jul, så læs med her og få inspiration til mere motion over vinteren.

Du kan nemt være aktiv over vinteren

Selvom vejret ikke er fantastisk i Danmark over vinteren, så kan det sagtens nydes og især i godt selskab. Frisk luft giver et skud af ny energi og kan sørge for en bedre nattesøvn. Det kan være oplagt at få bevæget sig mere over julen, hvor mange danske familier har en tendens til at spiser mere fed mad og julegodter. Bevægelse er vigtig for alle aldersgrupper og kan forbedre både det psykiske og fysiske helbred. Derfor skal din familie i gang med at få lavet en ændring over vinteren og sørge for at få bevæget jer mere over julen. I kan sagtens lave sjove aktiviteter, mens I får motion. Her kan I blandt andet tage på julemarkeder, hvor I får gået en masse skridt og laver noget sjovt sammen. I bør også benytter jer af de omgivelser, som I befinder jer i. Brug jeres have mere over vinteren og få indført mere leg. En god omgang fangeleg i have kan give en høj puls og sørge for gode grin sammen. Det kan også være hyggeligt at spille spil sammen I have, som kræver lidt bevægelse. Her kan I overveje at anskaffe jer nogle fodboldmål eller en trampolin, som giver rig mulighed for at få bevæget sig noget mere.

Få det rette tøj til koldt vejr

Det kan være en større motivationsfaktor at få gjort ting, hvis du har det rette udstyr og forudsætninger for at gøre det. Det samme gælder, hvis du skal til at bruge mere tid udenfor over vinteren og få mere bevægelse lagt ind mellem julemaden. Her kan det godt betale sig at investere i de rette sko og jakke, så du kan holde varmen over de kolde vintermåneder. Med det rette vintertøj slipper du for at have dårlige undskyldning, når I overvejer at lave noget aktivt sammen. Du kan også sørge for at motivere dine mindste med lækkert tøj og sko, som kan få indflydelse på, at de også vil bruge flere timer udenfor. Du kan klikke her og find frem til nogle gode julegaver eller adventsgaver til dine børn. Med det helt rigtige tøj pakket ind under juletræet, så sørger du automatisk for, at det bliver nemmere at hoppe i det store overtøj. Så kom i gang i dag og find masser af gaveinspiration, som kan komme under jeres juletræ og sørge for, at I får en mere aktiv jul.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *