Kom godt på plads i dit fremtidige kolonihavehus

Når underskriften skal sættes på en købsaftale på et nyt kolonihavehus, findes der flere skrid du skal igennem. Der findes en længere listen med praktiske ting, som skal tages planlægge og stilling til for at komme godt fra start. Det kan tage længere tid at komme godt på plads i jeres kolonihavehus, hvis ikke I får udført alt rigtigt fra start af processen. Hvis du er i tvivl om, hvad du selv kan gøre og hvad du har brug for hjælp til, så læs med her og få inspiration til at komme godt på plads i jeres kolonihavehus.

Få natur og by samlet

Et kolonihavehus er et billigere alternativ til både at få natur og by på en og samme tid. Derfor tiltrækkes flere danskere til at købe sig et kolonihavehus og blive medlem af landets mange haveforeninger. Med et lavere budget kan du få meget for penge, mens du stadigvæk er placeret tæt i bylivet. Det lyder alt sammen meget godt, dog findes der flere ting, som du bør overveje forinden du sætter den endelige underskrift på en købsaftale.

Få indsigt i hvad sælger har lavet

Mange kolonihavehuse er opført af den tidligere ejer eller lappet undervejs. Det kan være klogt, at få indsigt i hvad der lige er blevet lavet og om huset har brug for at blive renoveret nogle steder inden for nærmeste fremtid. Rigtig mange kolonihavehuse har været igennem byg-selv projekter, hvor nogle af disse kan være udmærket, mens andre måske er ulovlige eller trænger til en kærlig hånd. Det kan være at taget på huset trænger til at blive udskiftet eller der findes et hul i det. Det kan skabe store følgeskader, hvis der er hul i taget og det kan ende med en meget dyr regning at få lavet igen. Hvis du vil være på den sikre side med dit køb, så kan du altid hyre en byggesagkynding, som kan gennemse kolonihavehuset for fejl og mangler.

Få professionel hjælp til det med småt

Der kan være flere parametre, som du bør undersøge inden du bliver ejer af et kolonihavehus. Det er en god idé at undersøge, om foreningens økonomi er god. Herunder skal du have fundet frem til, om der findes gæld eller skjulte fremtidige udgifter, som du kan blive en del af, som kommende kolonihaveejer. Hvis du har brug for hjælp til at se økonomi og den kommende købsaftale igennem, så få hjælp af boligadvokater.info. Med en erfaren boligadvokat kan I sammen gennemkigge alt det der står med småt, så I er forberedte på alt inden den endelige underskrift sættes. Det kan være en god hjælp, så I snart kan flytte ind i jeres nye fristed og nyde et nyt kapitel sammen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *