Hold den perfekte fest i din baghave

Skal der holdes konfirmation for dit barn snart? Har dine forældre snart sølvbryllup? Hvad end begivenheden er, og har du en stor baghave, kan du med fordel holde en fest i baghaven. Dette sparer dig penge og det er super hyggeligt med havefester, hvis vejret altså tillader det. Her er hvad du skal bruge for at holde en god fest i baghaven.

Find et jævnt sted

Når du skal holde fest i haven, er det vigtigt at finde et mere jævnt sted i haven. Dette forhindrer, at folk eventuelt falder eller kommer til skade på anden vis, hvis de ikke lige er opmærksomme. Det jævne underlag, gør det også muligt at lægge nogle plader eller en anden form for ”gulv”. Dette er vigtigt, da det hurtigt kan blive en pløjemark, når dine gæster render frem og tilbage med højhælede sko og lignende. Det er selvfølgelig også med til at forhindre fald og risikoen for at vrikke om, når der er et fast og jævnt underlag. Som minimum kan du lægge ”gulv” det sted, hvor der skal danses. Derudover skal du bruge et telt. Et godt gammeldags partytelt. Forstærk teltet så det kan modstå regn, ved at købe forstærkere til stellet. På den måde er du også forberedt, hvis vejret ikke er med dig og det pludselig bliver regnvejr. Overvej også at installere et køleskab i teltet. På denne måde kan drikkevarer opbevares koldt og lige ved hånden.

Hav styr på maden

Dine gæster skal have en form for mad, specielt hvis det er en længerevarende begivenhed, som for eksempel en konfirmation eller et sølvbryllup. Hertil er det godt at gøre sig tanker om hvorvidt, man vil have mad udefra i form af catering eller lave maden selv. Fordelen ved at lave maden selv er, at man kan spare penge, men fordelen ved at benytte sig af catering er, at man ikke står for noget af det og man kan bare deltage i og nyde festen. Det er værd at basere denne beslutning på, hvor mange gæster der kommer. Hvis der kommer mange, er det sandsynligvis ikke det værd at skulle stå for maden selv, og derfor en rigtig god idé at benytte sig af catering.  Derudover er det vigtigt, at der er snacks og drikkevarer til dine gæster. Netpris har et kæmpe udvalg af grænsehandelsvarer, hvilket betyder, at man kan få de samme varer til billigere priser. Spar penge og skaf alt hvad ud skal bruge af snacks og drikkevarer på deres hjemmeside.

Lyskæder og oppyntning

En ting som også er et must have i forhold til en fest i baghaven, er lyskæder! Vi har alle set filmene, hvor der er gadefest eller en fest eller barbecue i baghaven. Der er én ting, alle de her har til fælles og det er lyskæderne. Skaf dig enten nogle helt enkle lyskæder hvis du er mere til det simple look eller gerne nogle farverige lyskæder, der nærmest minder om lanterner. Så er du sikret en hyggelig stemning. Et andet element der er vigtigt for stemningen, er pynt.  Pynt op med konfetti, temaservietter og guirlander. Det er med til at skabe en feststemning og det gør altid folk i godt humør.

Nu har du gode ting med i rygsækken til næste gang, du skal planlægge en havefest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *