Arkitekttegnede træhuse

Træhuse bliver efterhånden mere og mere populære i Danmark. Det skyldes nok, at der kommer mange fordele ved at eje et træhus. Det betyder også, at træhuse bliver mere og mere moderne. I dag kan man ligefrem få arkitekttegnede træhuse. Det er en skræddersyet bolig, der passer helt perfekt til netop dine drømme, ønsker og økonomi. Lyder det som noget for dig?

Tilføj personlighed til dit træhus

Arkitekttegnede træhuse bliver tegnet sammen med dig, så du er med til at styre det hele. Derudover er alle plantegningerne tænkt som inspiration. De er med til at give dig gode idéer til din fremtidige bolig. Så du kan altså være med til at bestemme selv, og derfor være med til at tilføre huset noget personlighed.
Det er kun fantasien, der sætter grænser. I hvert fald når det kommer til at designe dit eget træhus. Du kan nemlig helt selv vælge, om dit arkitekttegnet træhus skal ligne et klassisk, svensk træhus, eller om du gerne vil gå efter noget lidt mere moderne. Typisk får du også noget rådgivning omkring dit ønskede design, så du kan blive helt sikker i din sag, inden din familie flytter ind.

Vinkel- eller længehuse

For de fleste mennesker er et vinkel- og længehus det velkendte, traditionelle og familievenlige hus. Både et vinkel- og længehus er nemme at strukturere, fordi der ikke er trapper. Det er også en detalje, der er med til at gøre huset handicapvenligt. Ligeledes har huset også en niveaufri adgang, som er med til at gøre huset lidt bedre velegnet til ældre mennesker.
Et vinkel- eller længehus giver dig også muligheden for at bygge udendørs terrassekroge, der er i behageligt læ for vinden. Men hvis du derimod gerne vil lukke en smule lys og luft ind i huset, kan du med fordel tilføje en karnap til dit design. Der er som sagt ingen grænser ved arkitekttegnede træhuse.
På især et vinkel- eller længehus kan det også være en fin detalje at tilføre et kinasvaj på taget. Det er også med til at give træhuset lidt mere personlighed. Ligeledes kan der også blive lavet en fin tagterrasse, nogle ovenlysvinduer eller små vinduesdetaljer for at pynte.

Fordelene ved arkitekttegnede træhuse

Vinkel- og længehuse eller bare andre former for arkitekttegnede træhuse er alle sammen økonomiske at bygge. Alle materialerne er nemlig fra bæredygtige skove. Produktionen af alle træhusene passer godt på miljøet ved at bruge naturmaterialer. De er også Co2 neutrale. De udleder altså mindre Co2 i forhold til et almindeligt hus lavet af mursten. Dette er dog bare enkelte ting, der er med til at gøre huset bæredygtigt.
Selve processen er derudover også hurtigere og billigere, når det kommer til byggeomkostninger. I længden sparer du altså penge på arkitekttegnede træhuse. Ikke kun under selve produktionen, men i løbet af årene da det er langt billigere at opvarme et hus i træ. Bagefter står du også med et nøglefærdigt hus, som er klar til at blive overtaget med det samme. Og som et plus, så er det også langtidsholdbart.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *