Havetilbehør: Gør haven klar til forår-sommer 2019

Når vi vender det sidste kalenderblad i februar, og ser at datoen viser den første dag i marts, spreder der sig straks forårsstemning iblandt os. Selvom et hurtigt blik ud ad vinduet kan få humøret lige så hurtigt ned som det for få øjeblikke siden var steget, kan man dog stadig glædes over at kalenderforåret har gjort sin ankomst.

Inden længe vil vejret følge trop, og man vil overalt i skovbunden bydes velkommen af nyudsprungne anemoner. Er man haveejer, vil tankerne måske hurtigt gå på at på ny gøre haven klar til foråret og sommeren som følger trop.

Dette er den perfekte tid til at begynde at tænke på, om det kunne være på tide at investere i noget nyt tilbehør til haven. Ja, der er virkelig ikke noget som havetilbehør som kan skabe den helt rigtige forårsstemning.

Pynt skal der til

En af de store glæder man oplever som haveejer, er hvordan fuglene kan slå sig ned i sin have. Derudover springer blomster, krydderurter, bær og grøntsager efterhånden som sommeren nærmer sig op af jorden. Det er virkeligt noget som kan vække glade minder om tidligere somre til live igen.

Gør i år dit bedste for at indrette den helt perfekte have med det helt rigtige havetilbehør. Det kan virkelig skabe det helt rigtige uderum når du indretter din have med sødt tilbehør som virkelig trækker det bedste fra din have frem.

Du kan tage udgangspunkt i oplevelser du har haft i haven, fugle som du ofte har besøg af eller diverse planter eller dyr når du vælger tilbehør til din have. For eksempel kan du tilføje et flot fuglebad som både vil fungere som pynt og som et tiltrængt bad til de små pippende venner.

Fine potter kan skabe den rette havestemning

Selvom potter nogle gange kan være et element af haveindretningen som bliver skubbet lidt til side, er det dog meget betydningsfuldt. De rigtige potter kan nemlig have rigtig stor betydning for det uderum som du ender op med at skabe i din have.

Du kan både bruge potter til at skjule eller fremhæve specielle elementer i din have. Hvis du synes at din have trænger til noget mere farve, kan du let vælge farvede potter. Vil du skabe sammenhæng, vælger du blot ensfarvede potter igennem hele din have. Det er super nemt at skabe det helt rigtige uderum med potter og andet havetilbehør.

Gør terrassen endnu hyggeligere

Selvom det ofte er haven der tager mest tid og derfor også får mere opmærksomhed, kan det være en rigtig god idé alligevel at prioritere noget tid og energi når det kommer til at gøre terrassen forårsklar.

Det kan du både gøre ved at give den en kærlig overhaling og friske dine havemøbler op, og du kan også tilføje mere og hyggeligt pynt til din terrasse. Her kan du virkelig skabe en stor hyggestemning.

Brug forskellige farver og materialer, og skab præcis den kombination som du synes passer ind på din terrasse! Det er virkelig nemt at friske terrassen op til en ny sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *