Gør haven klar til boligsalg

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt, at du husker at ordne din have, da den potentielle køber er meget opmærksom på helhedsindtrykket af boligen. Så i denne artikel vil vi give dig nogle gode råd til, hvordan du giver din have en stor kærlig hånd.

Ryd op

Det første du skal gøre, når du vil give din have en kærlig hånd inden boligsalg er at rydde op i den. Det er svært at lave yderligere forbedringer ved haven, hvis der er skrald og genstande overalt. Derfor er det en god ide at sørge for at rydde op i alle de overflødige ting. Det vil gøre det resterende arbejde meget lettere.

Slå græsplænen

Det næste step i forsøget på at gøre din have mere præsentabel er at slå græsset. Et græs der ikke er slået vil få din have til at se meget mindre end ud den i virkeligheden er. Yderligere ser det bare ikke specielt pænt ud med et græs, der er alt for højt. Et slået græs er en fryd for øjet.

Sæt blomster i haven

For at gøre din have mere hyggelig og indbydende er det en god ide at købe nogle flotte blomster, som kan stå rundt omkring i din have. Det vil give den potentielle køber et godt førstehåndsindtryk af haven, da den ser pæn og ordentlig ud. Dog skal alt gøres med måde, og det nytter derfor ikke at overplante din have, så der er blomster alle  vegne, da det jo ikke er alle, der er så store fan af en jungle i haven.

Sæt lys i haven

Det næste tip er også meget vigtigt for at skabe en hel speciel stemning i din have, og det er at have lys i din have. Det er super hyggeligt og er et anderledes element, man ikke ser i særlig mange haver. Hvis du ikke ejer nogle lys i forvejen, kan du med fordel anskaffe dig nogle, da et positivt helhedsindtryk af haven kan hæve kontantprisen på din bolig. Og det er de små ting, der er med til at give et positivt helhedsindtryk.

Hjemmedyrkning er profitabelt

Hvis det er sommer og du har en nogle frugttræer i haven, kan det være en meget sjov ide at servere nogle af de ting, der dyrkes i din have. Det er altid et plus i købers bog, hvis der i haven er nogle lækre æbler, blommer, vinduer eller kirsebær. Desuden er det også en god icebreaker, når de potentielle købere ankommer til din bolig.

Hvis du ønsker en kompetent og kvalificeret sparringspartner igennem hele denne proces, kan du med fordel henvende dig til en boligadvokat, som vil være din rådgiver igennem dit boligsalg OG dit næste boligkøb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *