Tre tips til dig der mangler nyt lækkert dansk stentøj

Er du på udkig efter nyt lækkert service som du kan servere din mad og dine drikkevare i? Når man dækker bord så står servicen får halvdelen af udtrykket og stilen på bordet. Man kan gøre meget med lækker bordpynt og friske blomster men man kan ikke komme uden om, at lækkert service betyder rigtig meget. Så går du op i borddækningen når du skal servere mad både til dig selv og til når du har gæster? Så får du her tre tips til hvordan du finder det helt rigtige service og stentøj til dig.

Gå efter noget som passer med det du allerede har

Medmindre at du ønsker at skifte alt dit service ud eller vil købe et komplet samlet sæt stentøj på en gang, så gå efter noget der passer nogenlunde sammen med det som du har i forvejen. På den måde kan du bruge sættene sammen indtil at du har et komplet sæt af det nye sæt. Er du til dansk design så kan Broste Copenhagen være et rigtig godt sted at kigge. Her finder du nemlig super lækkert stentøj der passer perfekt ind i den nordiske stil. Både kvaliteten, farverne og udtrykket på stentøjet fra Broste Copenhagen er super lækkert og passer ind i rigtig mange danske hjem.

Gode gaveideer

Du kan med fordel ønske dig nye tallerkner eller andet service fra Broste Copenhagen i både fødselsdagsgaver og julegaver. På den måde vil du igennem lang tid kunne have masser af ting, at skrive på din ønskeliste. Der findes nemlig mange virkelig lækre ting i det dansk designede stentøj. Så er du til at have et komplet sæt med både tallerkner og fade der matcher, så vil det være oplagte gaveønsker.

Broste Copenhagen laver stentøj i forskellige farver

Det lækre stentøj bliver selvfølgelig lavet i forskellige farver. På den måde er der en farve der matcher de flestes smage. Du kan derfor både på det fine stentøj i en smuk kølig blålig farve, i en lys cremet farve og i en dyb mørk farve. Så uanset hvilket udtryk du er til i dit stentøj, så kan du finde noget der matcher hos Broste Copenhagen. Udover deres smukke stentøj, så laver de også smukke drikkeglas. Her finder du både fine vinglas og smukke vandglas. Deres glas passer perfekt sammen med deres stentøj, men de passer også super fint til mange andre typer stel. Du kan derfor mixe og matche som du har lyst til.

Broste Copenhagen laver designs til alle måltider

Uanset om det er et nyt testel du mangler eller nye middagstallerkner så finder du det hos det danske firma. Derudover topper de også med at lave de smukkeste servietringe i forskellige farver. Du finder deres servietringe i både messing, selv og sorte. De passer derfor til alle typer stel og kan sagtens kombineres med de ting du allerede har hjemme i dit køkken. Derudover finder du også de smukkeste kander hos Broste Copenhagen. Alt i alt laver de bare rigtig meget fint service og stentøj som passer til enhver lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *