Svøb din baby ind i et lækkert lammeskind

De populære gotlandske lammeskind stammer fra den svenske ø, Gotland, hvor de plyssede gotlandske får får lov til at græsse. Deres skind er ikke blot utrolig smukt, men også meget slidstærkt, hvilket er derfor netop denne form for lammeskind har vundet popularitet verdenen over.

Det bløde lammeskinds slidstærke natur gør det også oplagt for en baby, der vil elske sit nye, behagelige liggeunderlag. Du behøver ikke at bekymre dig om farlige toksiner eller stærke dufte, som vil forstyrre din baby, da det gotlandske lammeskind både er miljøvenligt, meget naturligt og derudover neutralt duftende. Lammeskindet er også nemt at transportere rundt og kan hurtigt blive til stor trøst for en urolig baby, der har brug for ekstra meget tryghed.

Naturligt og miljøvenligt

Et gotlandsk lammeskind er det perfekte bud på en rigtig god gave, der kan gives til enhver, der gerne vil have en rar og behagelig sidde- eller liggeplads. Ikke nok med at lammeskindet er utroligt blødt og dejligt at sidde på, det er også allergivenligt og antibakterielt på grund af skindets helt egne naturlige egenskaber. Lammeskindet er ofte i naturligt flotte nuancer af grå, der vil passe ind i ethvert hjem.

Det kan for eksempel være med til at friske en måske lidt trist indretning op ved at lægge det på en gammel lænestol eller på gulvet. Ikke to gotlandske lammeskind er ens, så man kan i den grad være sikker på at man køber et unikt produkt, der ikke ligner nogle andres lammeskind.

En sikker legeplads

Et lammeskind er ikke blot meget flot, men også utrolig funktionelt. Dit barn vil uden tvivl blive meget fascineret af det bløde lammeskind, hvor der er meget man kan undersøge ved at se, mærke og dufte. Denne multisensoriske aktivitet styrker dit barns udvikling, da det får lov til at bruge alle sine sanser fra en meget tidlig alder. Den tykke pels resulterer derudover også i et underlag, der kan støde imod, så dit barn kan lege trygt eller tage en god lur uden at have ondt, når det vågner op. Lammeskindet er også nemt at transportere rundt, hvis I ønsker at tage på tur med baby på bagsædet i bilen, på picnic i naturen eller i barnevognen på vej hen til legekammeraten i nabolaget.

Trygt og varmt

Det er ingen hemmelighed at det gotlandske lammeskind er både blødt og varmt, hvilket er derfor det kan blive dit barns nye, faste følgesvend, hvor end I tager hen i verdenen. Da lammeskindet fra naturens side er varmeregulerende, kan det holde din baby ved dets normale kropstemperatur, både når det er varmt og særligt når det er koldt. Barnet vil føle sig fuldstændig tryg og til rette, når det får lov til at ligge på lammeskindet, eller endnu bedre, når skindet er stort nok til at blive svøbt ind i. Måske kan sådan en indsvøbning endda hjælpe på nætter, hvor din baby ikke foretager sig andet end at græde og har brug for at blive trøstet på en ny måde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *