De største boligtrends I 2019

Hvis du går op i din bolig, ved du også, at trendsne skifter ofte. Det er derfor vigtigt, at man følger med. Ellers vil man opleve, at der sker mange nye ting som man ikke opdager. Derfor har vi valgt, at opsummere for dig, hvad du skal forvente af 2019. Når det kommer til boligtrends, og det lader til at blive endnu et godt år.

Årets farvetrends

Noget af det der kan skabe den største ændring, med mindst midler er maling. Derfor skifter trendfarverne også, fra år til år. I år er der lidt for en hver smag, lige meget om man er til farver eller ej.
Den seneste år har lyserød, trendet rigtig meget. Som et udspring af dette, er kommet en pastel trend. Her er det både babylyserød, men også farver som limegrøn og syren hitter. Derudover er ferskenfarven, også blevet stor i 2019. Den udspringer igen, af den lyserøde trend. Så hvis man er til farver, kan man bruge pastelfarver i alle regnbuens farver, og samtidig være med på moden.

Hvis man ikke er så meget til farver, kan man bruge en mere neutral farvepalette. For i 2019 vil man også opleve, at jordfarver hitter. Man kan i år sagtens mixe både grå, brun, og beige. Det skaber et varmt, men stadig elegant look. Man kan jo se på farveændringer, som et brystløft med implantat som Roskilde privathospital kan hjælpe en med.

Den sidste farvetrend, er for de mere modige. Man kan nemlig i år sagtens, bruge blok- og kontrastfarver. Man kan på den måde opfriske hjemmet, uden at skulle gå på kompromis med farverne. Faktisk kan man sige, at disharmoni er ordet. Det er derfor kun dig selv, og dit mod der sætter grænser i år.

Materialerne i 2019

De seneste år har vi ikke kunne komme uden om, at have velour i hjemmet. Det bløde stof har været, at finde alle steder. Det har både været vores sofaer, puder og gardiner der har skulle være i velour. Som et udspring af dette, er årets store trend materiale fløjl.

Hvis man levede i 70’erne ved man, at fløjl før har storhittet. Denne trend ser ud til, at komme tilbage i 2019. Derfor skal man huske materialet, hvis man skal ud og investere i nye møbler eller puder. Fløjl vil hjælpe til, at man giver en bolig lidt kant. Allerede nu kan du flere steder, købe varer i fløjl. Det handler derfor bare om, at kigge sig omkring.

Dine dekorationer

De seneste år har grønne planter, fyldt meget i danskernes hjem. Den store plantetrend udviklede sig fra kaktusser, til sukkulenter og til store tropisk planter. Man kan stadig finde planter, i mange menneskers hjem, og trenden lever stadig.
Men som en ny gren, af plantetrenden. Er vi gået over til, at skulle have tørrede blomster i vores hjem. Sidste år var det markblomster, der var det store hit. Men i 2019 er det de tørrede versioner, som skal stå i din vase. Flere blomsterbutikker er allerede begyndt, at sælge buketter med tørrede blomster. Du kan derfor besøge din yndlingsblomsterbutik, og lade dem hjælpe dig.

Derudover kan vi også se, at årets blomst er brudesløret. Man har fundet ud af, at blomsten kan, farves i alverdens farver. Derfor er der noget for en hver smag, men den mest populære er den multifarvede ’candyfloss’. Den er finde overalt på Sociale medier, og rigtig mange er vilde med den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *