Få skiftet døre og vinduer – spar på elregningen!

Står du i den situation, at du syntes der er for koldt om vinteren selv når varmen er skruet helt op og vinduerne er lukket?

Så skal du nok til at få tjekket isoleringen i dit hjem. Dårlig isolering kan i høj grad ses på elregningen der hjemme.

Hvorfor skifte døre og vinduer ud

Hvis man ikke har fået skiftet døre og vinduer ud i lang tid, kan de være forældet.

Ældre vinduer og døre bliver med årene mere og mere utætte. En utæt dør eller et utæt vindue, kan påvirke både miljøet men også din økonomi.

Nye døre

Døre er noget man ofte ikke har fået skifte i flere år, tilmed i nogle tilfælde i årtier.

Det kan være dørene indenfor er begyndt at rådne og ikke er særlig pæne længere. Når dørene først er begyndt at rådne, kan malingen begynde og falme og ny maling kan ikke helt redde det.

Et klassisk tegn på lejligheden har rådne døre er hvis, at håndtagene har mistet deres tag og ved hårdere trækninger kan hives ud af døren.

Dette er på grund af dørens træ er blevet råddent og typisk vil nye skruer ikke kunne side fast.

Isolere bedre

Hvis det fortsat er koldt i boligen når varmen er tændt, kan det meget ofte være fordi der er dårlig isolering i hjemmet. At skulle isolere væggene er et meget stort projekt, derfor burde man prøve at udskifte dørene først.

Ældre døre som ikke er blevet skiftet i mange år, kan være utætte og dette har en stor betydning for både din økonomi, miljøet og varmen i boligen. Når døre er utætte, er det meget nemt for varmen i boligen at svæve ud, hertil er det meget nemt for kulden at komme ind.

Derfor kan man med fordel vælge, at skifte dørene ud og se hvorvidt det klare jobbet.

Sikre hjemmet

Hvis man ikke har skiftet døre og især terrassedøre i mange år, burde man overveje sikkerheden i boligen. Ældre døre har ofte gamle låse, hvilke ikke er særlig sikre i forhold til nyere låse.

Nyere låse har som regel, en markant mere sofistikeret låsecylinder, som sikre imod tyvene kan komme ind ved at dirke låsene op.

Dette er dog meget ofte ikke helt nok, indbrudstyve har fundet mange andre snu metoder at komme ind i din bolig. Du kan derfor med fordel købe dine døre igennem bedst-billigst.dk, her følger der nemlig altid en ekstra monteret indbrudssikring med på deres døre og vinduer. På den måde kan du være sikker på, at indbrudstyvene bliver hold ude.

Nye vinduer

Når du står overfor en for høj varmeregning, selv efter man fik skiftet dørene kan problemet meget ofte ligge i vinduerne.

Derfor plejer man også, at skifte vinduerne sammen med dørene når de bliver udskiftet.

Ofte skifter folk også deres vinduer fordi, at de ligger ud imod gaden. Da vinduerne ofte er imod gaden ser folk ofte boligens slitage hvis de ikke ser friske ud.

Isolere bedre

Vinduer skal ofte udskiftes fordi de ikke er tætte længere, på den måde mister vinduerne også sin isolering med tiden. Derfor kan man med fordel udskifte sine vinduer og på den måde spare på elregningen.

Sikre hjemmet

Med nye vinduer sikre du på samme tid boligen, på samme måde som ved udskiftningen af dine døre.

Med nye vinduer får du igennem bedst-billigst limet indbrudssikret glas. Limet glas betyder at indbrudstyvene ikke kan komme ind på traditionel vis, men bliver nødt til at skære sig igennem. Dette er et markant større projekt for indbrudstyvene og ofte ikke en mulighed for dem heller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *