Ny terrasse til sommer? Her er 3 ting du skal huske

Hvis du har besluttet dig for at 2019 skal være året, hvor der skal bygges en ny terrasse i haven, er der lige et par ting du skal huske. På denne side, vil du kunne læse alt om hvad du behøver at gøre dig tanker om når du skal have ny terrasse.

Planlægning

Sæt dig ned og begynd planlægningen af din nye terrasse så hurtigt som muligt, der vil helt sikkert være nogle ting som vil tage dig et stykke tid at undersøge. I din planlægning skal du overveje følgende:

  • Placering af terrassen
  • Størrelse på terrassen
  • Materialer til terrassen

Herunder vil der kort blive uddybet, nogle af de vigtigste overvejelser du skal tænke over til hvert af disse punkter.

Placering af terrassen

Når du skal finde ud af hvor du gerne vil have din nye terrasse skal placeres, skal du finde ud af om du helst vil have at den skal være tæt på huset eller måske i den anden ende af haven. Hvad vil du gerne bruge din terrasse til?

Er det til grill og spisende gæster, vil det give størst mening at placere din terrasse tæt på huset. Er formålet med din nye terrasse at have et sted hvor der kun skal være ro og afslapning, kan du med fordel placerer terrassen lidt længere væk fra huset.

Størrelse på terrassen

Når du har fundet ud af hvor din nye terrasse skal placeres, skal du tænke over hvor stor den skal være. Her skal du undersøge hvor meget plads du har og hvor meget plads du har lyst til at din terrasse skal fylde.

Det er også her vigtigt at du tænker på hvordan det vil komme til at se ud. Det skal gerne give din have et hyggeligere og smartere look. Hvis du bygger en terrasse som er for stor, kan det virke æstetisk forstyrrende i din have.

Materialer til terrassen

Når du har både placering og størrelse på plads, skal du finde ud af, hvilke materialer du gerne vil have at din terrasse skal bygges med? Skal den laves af træ eller fliser? De fleste vælger i dag træ. Når du har valgt om det skal være træ eller fliser, skal du også finde ud af hvilken slags træ eller flise du vil benytte.

Der findes tusindvis af forskellige typer af fliser og træsorter, og de giver alle sammen et anderledes look til din terrasse.

Du kan altid få professionel rådgivning til din terrasse hos kun-terrasser.dk, de er eksperter i alt hvad der har med terrasser at gøre.

Du er ved at læse ovenstående, forhåbentlig blevet meget klogere på hvad du skal huske at overveje, hvis du gerne vil bygge en ny terrasse i din have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *