4 Ting du kan bruge din opsparing på

Har du efterhånden sparet en god sjat penge op? Så kommer vi her med et par gode eksempler på hvad du kan bruge nogle af alle disse penge på.

Køb en ny grill

Er du klar til sommeren 2019? ellers kan du helt sikkert nå at finde en godt tilbud på en grill til haven. Her kan du vælge imellem en kulgrill eller en gasgrill.

En kulgrill mener du fleste nok er der hvor man får den ”rigtige” grill smag på kødet. Det tager dog alt efter hvilken grill det er lige lidt ekstra tid når du skal starte den op.

Køber du en gasgrill, kan du starte grillen op på 2 minutter. Mange gasgrille i dag, har nogle funktioner, som gør at det virkelig godt kan smage som om det er lavet på kul.

Køb de rigtige ting til kontoret

Med en printer har du mulighed for at printe de vigtige papir ud, som du skal bruge i din daglig dag på arbejdet eller der hjemme. Vi anbefaler du finder den rette printer tilbud.

Invester din opsparing

Er det ikke nu du skal ud og bruge din opsparing, så kan du jo investere dine penge i stedet. Hos Protica Invest, kan du investere i ejendomme. En ejendomsinvestering, kan ifølge Protica Group generer et afkast på din investering på op til 10% om året.

Ved at investere din opsparing i en ejendom, har du også i nogle tilfælde, muligheden for at få tildelt en ”anvisningsret”. En anvisningsret, giver dig mulighed for at tilbyde et familiemedlem eller en bekendt en bolig i den pågældende ejendom.

Byg en pool

Gør denne sommer lidt sjovere ved at bygge en svømming pool i haven.

Husker du sidste års sommerhede? Hvis sommeren 2019 bliver bare halvt så god som sommeren 2018, vil det være en virkelig god investering for hele familien at investere i en pool. Med en svømming pool i haven får både du og din familie helt sikkert en masse sjove timer sammen denne sommer.

Er budgettet ikke lige til at bygge en nedgravet pool, så kan du jo også bare købe et stort badebassin. Ligegyldigt om du selv bygger en svømming pool eller om du køber et badebassin til din have, så husk at invester i en pumpe, så du kan holde vandet rent og fra for bakterier.

Du har ved at læse ovenstående, forhåbentlig fået et par ideer til hvad du kan bruge din opsparing på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *