Smyk væggene med billedkunst

Det behøver ikke at være Monét eller Picasso for at være kunst. Du kan pynte dine vægge med kunst, der er langt mere levende og fræk. Hvis du er interesseret i at skabe dramatik og trække folks øjne til dine vægge så er billeder til væggen en god løsning.

Det er meget oppe i tiden at skabe fortællinger gennem det, du vælger at hænge på dine vægge. Det kan være alt fra en hel billedvæg med små kunstværker til et stort og inddragende billede, der skaber en stemning kraftfuld nok til at tiltrække sig al opmærksomhed i rummet.

Dit hjem, din kunst

Har du et stort rum, med bare vægge, så kræver det stor kunst. Stor tiltrækningskraft og stor dramatik.

Alt det kan du opnå med et enkelt billede, hvis du vælger det helt rigtige.

For mange af os er det mest kraftfulde billedsprog den vilde og fri natur, både i flora og fauna. Brølende løver og sprøde, grønne blade på eksotiske planter, det er naturen på den mest rene og dramatiske måde.

Dit hjem og din kunst skal afspejle dig. Når du bor stille og lever stille kan dit hjem bære larmende kunst – i overført betydning, naturligvis.

Tid til fordybelse

Med smukke og fotorealistiske billeder af alle de planeter, der cirkulerer omkring solen i vores solsystem kan du skabe rum til fordybelse.

Smukke og levende billeder, der træder ud fra væggen og får dig til at føle dig som en stjerne i universet, mens du sidder i din yndlingsstol med en god kop te og en bog.

De helt rigtige billeder på væggene kan skifte stemningen i et helt rum og skabe ro, lige meget, hvor meget der roder rundt omkring.

Skab stemning med billeder

Du kan bruge billeder på væggen til at få rummene til at virke større end de i virkeligheden er. Med den rette belysning og de rette billeder kan du skabe en illusion af vinduer med fantastisk udsigt over en perfekt farveafstemt verden.

Er du ikke bange for at gå linen ud, kan du blande løver, blade og bilet til en smuk og eklektisk billedvæg, der bygger på fotorealisme.

Det er ikke nødvendigvis fordi du behøver at have en kæmpe rum til rådighed, ej heller behøver det at handle om at det skal være overvældende eller tungt. Det handler om at skabe den rette stemning og kan dit hjem bære det, så er det bare med at gå hele linen ud og lave en kollage med alle dine yndlingsplakater billeder.

Når du vælger billeder er det vigtigste altid, at du synes de er smukke, eller at de kalder på dig. Noget, der med det samme tiltrækker sig din opmærksomhed og trækker ind, så du ikke kan se væk. Dét i sig selv kendetegner god kunst og det er dét du skal gå efter, når der skal pyntes vægge i din stue din entré eller i dit soveværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *