5 stueplanter til dit hjem

Der er mange fordele ved at have stueplanter i sit hjem. En af fordelene er, at de giver et bedre indeklima. Dette skyldes, at stueplanter er gode til at omdanne CO2 til ilt. Dertil er der ofte tør luft i danskernes hjem, og en stueplante kan være med til at hæve luftfugtigheden. Et sundt indeklima er ligeledes godt for helbredet og har en gavnlig indvirkning på forebyggelse af hovedpine og forkølelse. Vi guider dig til fem flotte stueplanter, som kan forbedre dit hjems indeklima.

Flamingoblomsten

Flamingoblomsten er en populær stueplante – og det forstår vi godt. Flamingoblomsten har et karakteristisk udseende med røde blade. Flamingoblomsten hjælper i den grad med at skabe balance i dit hjems luftfugtighed.

Orkidé

De fleste kender en orkidé. Orkidéer er klassisk blomstrende plante. En orkidé bør ikke placeret i direkte sollys, men den skal dog stadig placeres et lyst sted. Dertil er det værd at nævne, at en orkidé skal vandes moderat.

Ananasplante

En såkaldt ”anti snorkeplante ananas” er en alternativ og sjov plante, som helt sikkert vil give nyt liv til din bolig. Ananasplanten skal placeres i lyst til halvskygge og skal dertil vandes og gødes moderat. En ananasplante vil helt sikkert vække opsigt og er desuden en oplagt værtinde eller indflyttergave til dine nærmeste.

Monstera – Fingerfilodendron

En de af mest populære stueplanter på dette tidspunkt er en Monstera. En Monstera har det bedst ved at stå i oplyste steder, dog ikke i direkte sollys. Dertil skal Monsteraen vandes moderat – cirka 1.2 ganmge om ugen. En Monstera vokser hurtig og er nem at holde i live.

Kaktus – Guldkugle

Kaktusser er altid populære, hvilket primært skyldes, at de er lette at holde og er smukke hele året rundt. En kaktus skal blot vandes én enkelt gang om måneden, og skal helst placeres i direkte sollys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *