Hold arrangementer i haven

Det er ikke altid, at man lige kan regne med det danske vejr. Dog er sommermånederne det bedst oplagte tidspunkt, hvor du skal bevæge dig udenfor. Juni er den måned, hvor der er færrest nedbørsdage, og det skal du selvfølgelig udnytte. Arranger et sommerarrangement for venner og familie. I denne artikel finder du en række tips til, hvordan du bedst mulig holder et arrangement i haven, som dine nærmeste sent vil glemme.

Pynt op

Når du skal holde et arrangement i haven, skal du selvfølgelig pynte op, som om det var en rigtig fest indendørs. Der findes mange fine lanterne og papirkugler, som kan gøre den grimmeste have fin. Du behøver ikke at investere i den fineste pynt, da butikker såsom Søstrene Grene og Tiger butikken ofte har diverse havepynt i deres sortiment. Når dit arrangement er slut, så kan du med fordel gemme alt pynten, for mon ikke, at du et senere tidspunkt skal holde et arrangement igen, hvor du kan genbruge al pynten.

Indebærer dit arrangement fællesspisning? Så skal du selvfølgelig også sørge for, at der er nok bordplads og stole til alle gæster, således de ikke behøver at gå op at spise. Bordet skal ligeledes pyntes op med en damask dug, levende lys og festlige servietter.

Vær forberedt

Danmark har et let omskifteligt vejr, så selvom dagen starter ud med sol, er det ikke en garanti for, at det ikke vil regne hen ad eftermiddagen og om aftenen. Derfor er det vigtigt, at du er forberedt på dårligt vejr, når du skal holde et arrangement i haven. For at undgå, at dine kære står med mudder op til knæene, så skal du komme vejret i forkøbet. Du kan eventuel høre om en af dine gæster har et telt, som du må låne til at slå op i haven. På den måde kan alle gæster søge i dækning for regn, hvis uheldet skulle være ude. Desuden kan de danske sommeraftener være kølige, og derfor er det en god idé, hvis du har fundet alle vattæpper frem, således dine gæster ikke går før tid på grund af, at de fryser.

Uddelegér opgaver

Nu hvor du ligger have til det festlige arrangement og bruger tid og penge til alle forberedelser, så kan det være en god idé at uddelegér opgaver til de gæster, som er inviteret til dit sommerarrangement i haven. Det kan for eksempel indebære, at alle gæster skal have en ret med hver, sådan at du ikke skal stå og bikse mad sammen til alle gæster. Hvis I ikke spiser af papservice, så kan du dertil lægge en lille papirstrimmel, hvori der står en opvaskeopgave til hver person. Nogen kan vaske op efter forret, andre kan tage desserten og så videre. Ved at uddeleger nogen af arrangementets opgaver, har du også selv tid til at nyde festlighederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *