opskrifter

Grillet spidskål

Spidskål kan selvfølgelig grilles - og selvfølgelig kan tilberedningen i stedet flyttes inden døre og foregå i ovn på de mindre lune dage.

Tilbehør til 4 personer

Ingredienser

1 stort spidskål eller 2 små

50 g (krydder)smør

1/2 dl vand

Evt timian

Sølvpapir

Fremgangsmåde

1. Skær spidskålet i 4-8 stykker og læg stykkerne på et stykke sølvpapir

2. Fordel smørret i klatter ud over kålen. Bruges der ikke kryddersmør, tilføjes desuden lidt frisk timian

3. Hæld vandet på og pak sølvpapiret godt sammen omkring kålen

4. Læg sølvpapirpakken på grillen i ca. 1/2 time

5. Server fx med grillet svinekotelet, grillet citron og friskbælgede ærter

Læs om råvarerne

Spidskål
Spidskål
Timian
Timian
Ærter
Ærter